Скъпи бъдещи майки, заедно с партньорите ни от DHL Express Bulgaria, екипът на Пренатест ви уверява, че пробите за провеждане на вашите изследвания пътуват сигурно и без забавяне, както обикновено. В извънредни ситуации като настоящата, ролята на логистичните компании е от ключово значение за нормалното функциониране на обществото. Затова въпреки усложнената епидемиологична обстановка и обявеното в страната извънредно положение, офисите на DHL работят с нормално работно време, но при спазване на завишените хигиенни норми, препоръчани от здравните власти. Всичко кръвни проби, необходими за провеждането на Пренатест, пътуват чрез въздушен транспорт, съгласно правилата за транспорт на биологичен материал, в съответствие с регулярния график на компанията. Както и досега, резултатите от вашите изследвания ще бъдат достъпни през електронната ни платформа в срок от 3 до 7 работни дни.

Ето какво сподели специално за клиентите на Пренатст България г-н Георги Стоев – National Customers Manager, DHL Express Bulgaria EOOD

 „Уважаеми партньори, Моля и Вие, и Вашите клиенти и партньори, да имате предвид, че DHL Express продължава да оперира и да осъществява експресни доставки от врата до врата – включително и на пратки, съдържащи биологичен материал. В случай, че има някаква промяна в начина ни на работа, ще бъдете своевременно информирани“

Eкипът на Пренатест също спазва най-стриктно строгите мерки за дезиндекция и максимално ограничаване на контактите при вземане на вашата кръвна проба.

Както и досега Пренатест може да бъде поръчан и заплатен изцяло онлайн. Само с няколко клика в усъвършенстваната ни форма заявявате вашето изследване, запознавате се с необходимото информирано съгласие и съпътстваща документация и заплащате дължимите суми онлайн без да напускате дома си и без да поемате рискове от излишни контакти в условията на епидемиологична обстановка.

Останете спокойни, оставаме с вас!

Заявка може да направите ТУК – https://prenatest.bg/porachai-online/