Когато настъпи празникът Никулден, можем да кажем, че официално зимата е дошла. Свети Николай Чудотворец често се свързва с първия сняг и затова се изобразява с дълга бяла брада, от която валят снежинки.

Има много поверия и традиции свързвани с този празник. Днес, този ден е един хубав повод за семейството да се събере и да отпразнува празника с вкусно приготвен шаран.

Знаете ли, че някога жените не са изхвърляли костите от рибата, а са ги пускали в течащи води или са ги заравяли в земята, защото се е смятало, че така ще има благополучие в семейството и то ще се увеличи. Също така майките са използвали костта от главата на шарана като амулет, защото има формата на кръст, закачали са я върху дрехите на децата и са вярвали, че това предпазва малчуганите от болести.

За щастие в днешно време има далеч по-сигурни и ефикасни начини да подсигурите здравето на вашите деца. Тук идва на помощ Пренатест – напълно безопасен, неинвазивен пренатален тест с 99.8% точност още от 9-та гестационна седмица. Тестът се извършва в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия.

По повод светлия празник, можете да поръчате Пренатест с 15% отстъпка!
Кампанията важи за пакети като:

  • Пренатест Стандарт: 1 600лв., сега за 1 360лв.

синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Патау и пола на бебето

  • Пренатест Стандарт Плюс: 2 060лв., сега за 1 751лв.

Тризомии и Монозомии на всички автозомни хромозоми (от 1-ва до 22-ра) и пола на бебeто.

  • Пренатест Премиум: 1 800лв., сега за 1 530лв

Синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Пата и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и пола на бебето.

  • Пренатест Премиум Плюс: 2 260лв., сега за 1 921лв.

Пълен Хромозомен анализ за монозомии и тризомии + дефекти свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и пола на бебето.

Побързайте, промоцията е валидна от 05-ти до 06-ти декември включително!

Направете вашата заявка ТУК – по стандартен начин и използвайте промокод: NIKULDEN15

Екипът на Пренатест ви пожелава весел празник!