През месец април Пренатест ви предоставя най-специалното досега предложение!

По време на цялата седмица до празника Цветница имате възможност да грабнете Пренатест с цели -25% отстъпка!

Ето как можеш да получиш своя индивидуален промокод за -25%:

1) Стани член на онлайн обществото “Форум ДНК Здраве” от ТУК
НМ Дженомикс създаде онлайн общество, където може да обсъждаш най-разнообразни теми и да задаваш въпросите, които те интересуват в момента. Това е и страхотна възможност да намериш съмишленици.

2) Започни дискусия по актуална за теб тема, свързана с бременността

Освен, че по този начин ще си вземеш голямата отстъпка, ти ще получиш и експертното мнение на д-р Димитър Георгиев. Д-р Георгиев има дългогодишен опит като акушер-гинеколог и може да даде полезен съвет и насоки.

След като покриеш двете условия ще получиш съобщение в профила си, съдържащ индивидуален промокод.
Промокодът ще бъде валиден за 20 дни след получаването!
Промокодът е уникален и не може да бъде използван двукратно!

Поръчай Пренатест от ТУК и активирай своя промокод, като го въведеш в полето за кодове за отстъпка.

*ЗАДЪЛЖИТЕЛНО въведете вашия промокод в обособеното поле най-отгоре на последната страница от заявката!

*За момента на активиране на отстъпката от -25% е възможно да има други активни промоции на сайта, които автоматично ще бъдат изчислени и извадени от цената на теста. По този начин ,ако не сте попълнили вашия промокод, вие ще получите процента отстъпка от друга активна кампания (по-малко от -25%) без възможност да използвате спечелените си -25%.
*Отстъпката с промокод не се комбинира с други промоции, намаления, ваучери и талони за отстъпка.
*Отстъпката важи за разширените пакети и не включва Пренатест Смарт.“

Защо Пренатест?

  • Пренатест комбинира безопасността на биохимичния скрининг и точността на инвазивните методи като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и загуба на плода.
  • Пренатест е разработен в Германия и е първият в Европа и в България неинвазивен пренатален тест. Отговаря на най-високи европейски стандарти за качество и има точност 99.8%.
  • Пренатест е препоръчителен при всички бременности, дори и при липсата на специфични индикации, тъй като не може да се гарантира, че плодът няма да бъде засегнат от генетични аномалии.

Какви състояния установява?

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс), някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). Вече бъдещите майки имат възможността да получат още по-подробна и навременна информация, относно здравето на плода, изследвайки го за много по-широк спектър от генетични аномалии, сред които са синдромът на Прадер-Вили, синдром на Ангелман, синдром на Кри дю ша, синдром на Волф-Хиршхорн и много други.

До момента Пренатест изследваше за най-честите бройни хромозомни аномалии – синдромите Даун, Едуардс, Патау и дефекти, свързани с полови хромозоми, като предлага и възможност за извършване на пълен хромозомен анализ за тризомии и монозомии, който изследва броя на всички хромозоми (46 на брой, обединени в 23 двойки). Сега към Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс са включен и анализ за структурни хромозомни аномалии.