Листата стават оранжеви, жълти, червени… а времето по-хладно и мъгливо. Есента е тук в пълното си обаяние, заедно с горещият шоколад и декорираните с тикви дворове…

Но какво друго означава това? – Хелоуин! А заедно с него и СТРАШНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

По повод Хелоуин спечели ПРЕНАТЕСТ СМАРТ или грабни 20% отстъпка от Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт Плюс, Пренатест Премиум и Пренатест Премиум Плюс.

Как да го направиш?

Участвай в специалната игран а Пренатест България и спечели Пренатест Smart или отстъпки за разширени пакети на Пренатест!

На 30.11.2022 ще изтеглим 1 късметлия, който ще спечели безплатен Пренатест Smart!

Как се печелят шансове за участие?
Включи се в играта и изпълни допълнителните условия. Всяко допълнително действие носи съответен брой шансове за участие. Колкото повече участия имате, толкова шансът да бъдете изтеглени за голямата награда – Пренатест Smart е по-голям.

Натрупай 25 точки (участия) в играта и спечели 20% отстъпка за разширени пакети на Пренатест! (Изпратете имейл до info@prenatest.bg, за да получите отстъпката си!)

Не е трик!
Офертите чукат на вратата! Не се страхувай! Пазарувай!

Пренатест е първият неинвазивен пренатален тест в Европа, който открива генетични аномалии при плода БЕЗОПАСНО и безболезнено още от 9-та гестационна седмица.

Точността му е 99.8% и в момента той е най-сигурният НИПТ на пазара – покрива абсолютно всички европейски стандарти за качество, а анализът се извършва в първокласна немска лаборатория.

Пренатест е тук, за да прогони страховете ти и да внесе в живота ти така необходимото СПОКОЙСТВИЕ!

Не оставяй СТРАХотното ни предложение да те изплаши – играй и спечели ОТСТЪПКИ

Пълните условия на промоционалната кампанията ще откриете ТУК: https://prenatest.bg/prenatestgiveaway/

Живей без страх!

[rafflepress id=“2″]