По повод Великден – най-големият и най-светлият празник за православните християни, имате невероятната възможност да се възползвате от специалнaтa игра на Пренатест, като попълнете Вашия имейл, изберете едно от Великденските яйца на началната страница на Пренатест и спечелите отстъпка до -20%

Направeте своята заявка ТУК.

Усетете духа на Великден, като помислите за спокойствието и бъдещето на семейството си!

*Намалението важи за периода 12.04.2023 г. – 21.04.2023 г.
*Полученият промокод трябва да бъде въведен на последната 4-та стъпка в поле Промокод във формата за заявка.
*Кампанията не се комбинира с други актуални кампании и не важи за Пренатест Смарт.

Великден е един от най-светлите празници в календара. В този ден, ние празнуваме с разнообразни ястия, като агнешко, козунак и красиво оцветени яйца. През Великден, светът изглежда по-добър – хората се усмихват повече, улиците са украсени с различни симболи на празника, а децата са пълни с вълнение и радост от очакването да видят кой е борецът в борбата с яйцата. В такива дни отново си припомняме колко е важно да ценим времето с близките ни и да сме спокойни, че те са добре.

Защо Пренатест?

Пренатест е първият НИПТ в България и в Европа, който открива генетични аномалии при плода още от 9-а г.с. Напълно безопасен за бебчето и майката, той успешно покрива всички стандарти на Европейския съюз за качество на използвания метод за анализ.

За разлика от биохимичния скрининг, който определя само риск за синдром на Даун и други вродени състояния, Пренатест дава категоричен отговор дали има или няма аномалия. Това означава, че БХС не дава допълнителна полезна информация, когато има резултат от НИПТ и не е необходимо условие за извършването на такъв тип тест на по-ранен етап. Феталната морфология може да покаже тежки изменения при плода и дава ценна информация, но не всички вродени аномалии се проявяват по очевиден начин преди раждането на бебето, в резултат на което остават неоткрити с ултразвуково изследване.

Пренатест комбинира безопасността на биохимичния скрининг и точността на инвазивните методи като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и загуба на плода.

Изследването е препоръчително при всички бременности, дори и при липсата на специфични индикации, тъй като не може да се гарантира, че плодът няма да бъде засегнат от генетични аномалии.

*Промоцията важи за долуизброените разширени пакети на Пренатест и не включва Пренатест Смарт!

  • Пренатест Стандарт: Синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Патау и пола на бебето
  • Пренатест Стандарт Плюс: Тризомии и Монозомии на всички автозомни хромозоми (от 1-ва до 22-ра) и пола на бебeто.
  • Пренатест Премиум: Синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Пата и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и пола на бебето. Микроделеции и микродупликации.
  • Пренатест Премиум Плюс: Пълен Хромозомен анализ за монозомии и тризомии + дефекти свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и пола на бебето.Микроделеции и микродупликации.

Възползвайте се от Великденската игра на Пренатест до 21-ви април и заявете своя тест ТУК! Очакваме Ви! А получения промокода можеш да използваш до края на Април.

Светът е по-добър и по-светъл, когато показваме загриженост и любов към близките ни!

Това е период, който ни напомня за важността на семейството, традициите и любовта, и ни вдъхновява да бъдем по-силни и по-обединени! Нека да отбележим този празник с усмивки и проява на загриженост към другия, защото това е времето да се насладим на живота и любовта.