Празнувайте с нас 6 години Пренатест в България!

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да ви информираме, че вече 6 години услугата Пренатест е достъпна за българските пациенти. 

Признателни сме на всички семейства, които избраха да прекарат една спокойна бременност, доверявайки се на Пренатест. Вярваме, че сме успели да отговорим на очакванията им за високо качество на услугата и отлично обслужване.

По повод годишнината на Пренатест, екипът ни реши да зарадва всички свои бъдещи пациентки с  големи отстъпки и подаръци. 

Всички бременни, заявили и направили Пренатест до края на месец Декември ще могат да се възползват до 25% отстъпка от цената на следните пакети:

Пренатест Стандарт – 1779 лв.  1360 лв. 

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау

Пренатест Премиум  2099 лв.  1560 лв.

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау и най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми

Изненадите не свършват до тук!

Освен стандартните подаръци, предвидени за дамите, избрали пакет Стандарт или Премиум – книга „Най-щастливото бебе“ и Ваучер за масаж, една от всички бъдещи майки, станали част от голямото семейство на Пренатест през Декември, ще получи подарък професионална фотосесия. 

*Ваучерите за масаж са с ограничена възможност за ползване само на територията на гр. София, предвид това, че са осигурени с цел подпомагане на проекта на Фондация „Синергия“ – повече информация за него можете да намерите ТУК. 

Печелившата ще бъде избрана на случаен принцип и ще бъде обявена на 10.01.2019 г. в официалната фейсбук страницата – Prenatest България.

Благодарение на пълноценното партньорство между НМ Дженомикс и немската лаборатория Лайфкодекс, Пренатест е помогнал на близо 3000 бременни жени в България да получат информация, относно здравето на тяхното бебе. В световен мащаб са обработени над 100 000 проби (към декември 2018 г.). Пренатест е първият неинвазивен пренатален тест, както в България, така и в Европа, с най-голям брой обработени проби, което го прави безспорен лидер и предпочитан избор на пациенти и лекари.  

Услугата постоянно подобрява качеството и параметрите си, спазвайки най-високите медицински стандарти. 

Екипът на Пренатест непрестанно полага старание и усилия в посока да направи услугата все по-достъпна, удобна, с кратки срокове и сигурна за семействата, които очакват най-радостното събитие в своя живот. 

Благодарим на всички наши пациенти, които ни се довериха и избраха Пренатест!

Вижте какво споделят за Пренатест пациенти и специалисти ТУК.

Контактите ни можете да видите ТУК или да подадете директно онлайн заявка ТУК като изберете промо код HappyChristmas.