В международни ден на жената 8-ми март Пренатест подарява на бъдещите майки 8% отстъпка от цените на разширените пакети Пренатест Стандарт Плюс  и Пренатест Премиум Плюс през целия месец март.

Най-доказаният неинвазивен пренатален тест за изследване на генетични аномалии у плода с точност до 99.8% е сред най-ценните подаръци за бъдещата майка по време на бременността. Той дава спокойствие и увереност на бъдещите родители, че всичко с детето им е наред. Неслучайно хиляди български семейства се довериха именно на Пренатест – първият и най-доказан неинвазивен пренатален тест в България и Европа.

Пренатест е безопасната алтернатива на инвазивните и криещи рискове за плода процедури като амниоцентеза и хорионбипсия. Приложим още от 9-та гестационна седмица на бременността, Пренатест анализира изолирано от кръвна проба на майката бебешко ДНК за наличие на широк спектър генетични аномалии  от най-често срещаните като синдром на Даун до пълен хромозомен анализ.

Пренатест е сигурен и надежден с гаранция за качество от реномираната лаборатория Eurofins Lifecodexx в Констанц, Германия, където при най-строги критерии се анализират всички изпратени проби.

В стремежа си да се усъвършенства непрекъснато и да отговори на нуждите на всички бъдещи родители Пренатест разработи пакетите Стандарт Плюс и  Премиум Плюс .

Пренатест Стандарт Плюс  на цена от 1799лв. е приложим при едноплодна и двуплодна бременност и изследва за Тризомии и Монозомии на всички автозомни хромозоми (от 1-ва до 22-ра).

Пренатест  Премиум Плюс  на цена от 1999лв. е приложим при едноплодна бременност и прави пълен хромозомен анализ за монозомии и тризомии  и дефектите, свързани с половите хромозоми, известни като синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY.

Подарете си спокойствие по време на бременността и се възползвайте от 8% отстъпка от цените на пакетите Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс до края на март.

На всички въпроси, свързани с Пренатест с радост отговарят нашата виртуална помощница ПреНаталия и заявете своя Пренатест ТУК.