Изтекла промоция!

Скъпи пациенти и приятели,

Екипът на Пренатест непрестанно полага старание и усилия в посока да направи услугата все по-достъпна, удобна и сигурна за семействата, които очакват най-радостното събитие в своя живот.

Вие също може да станете част от тази мисия, като помогнете на своите близки и познати, които очакват своята рожба да получат Пренатест на още по-ниска цена.

Достатъчно е да препоръчате Пренатест на своя приятелка и тя ще се възползва от нашата специална отстъпка от 15%, а Вас ща зарадваме с подарък!

Благодарим Ви за доверието и затова, че сте част от голямото семейство на Пренатест, което не спира да расте!

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс),  някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY), както и синдром на ДиДжордж.
Приложим още от началото на 9-та гестационна седмица. Необходимо е вземане на венозна кръв от майката, от която се изолира и изследва  ДНК материал на  плода.
Неговата прецизност е изключително висока – 99.8%. Пренатест комбинира безопасността на биохимичния скрининг и точността на инвазивните методи като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и загуба на плода.
Пренатест е препоръчителен при всички бременности, дори и при липсата на специфични индикации, тъй като не може да се гарантира, че плодът няма да бъде засегнат от генетични аномалии.
Можете да зададете своите въпроси или да запишете час за изследването на:  https://prenatest.bg/kontakt/