Кажи ни кои са приятелите ти, за да ти кажем какъв си! Ние от Пренатест вярваме в добрите партньорства и в хубавите проекти, които те създават. Именно затова обединяваме усилията си в грижата за бебчетата и техните семейства с най-модерното и най-полезното приложение за периода на бременността и развитието на детето – Feia Pregnancy.

Feia е създател на първата българска поредица мобилни приложения за бременната жена, детското развитие и захранването, съвместно с екип от медицински специалисти. Приложенията предлагат иновативен, функционален и лесен достъп до така необходимата достоверна информация в най-важния период от живота на всяка жена. Feia е до вас по всяко време, във всяка ситуация и при всеки появил се в хода на ежедневието въпрос. Всеки ден, само на един клик разстояние!

Когато ни попитат: „От какво има най-много нужда една бъдеща майка през бременността“, ние винаги отговаряме: “От подкрепа!“ Да носиш в себе си живот и да го „закриляш“ в продължение на 9 месеца е отговорна и нелека задача.  Изключвайки неимоверното щастие от появата на двете чертички, не бива да забравяме, че бременността е сложен био-физически и психосоциален процес, при който доброто здраве на майката и правилното развитие на плода са от първостепенно значение. Точно затова пренаталната диагностика в лицето на Пренатест и изчерпателната меродавна информация в ръцете нa Feia са толкова необходими и съществени. Всяка майка има право да знае какво се случва с бебчето  й, докато в същото време има достъп до качествена и проверена информация.

Мобилните приложения на Feia обхващат периода на бременността и първите години от живота на детето. Разделени в 3 ключови категории, те са незаменим помощник в грижите за вашето съкровище.

И така, с мисъл за бъдещите родители, Пренатест и Feia обединяват усилия, за да направят бременността едно вълшебно преживяване, лишено от тревоги и десетки въпросителни. И разбира се, за да стане това, РАЗДАВАМЕ НАГРАДИ.

Всяка бременна жена, направила Пренатест в 9-а или 10-та гестационна седмица, ще получи специален ПРОМОКОД за безплатно отключване на пълната версия на мобилното приложение Feia. Ето какви са и задължителните условия, които трябва да бъдат спазени:

  1. Да бъдете в 9-а или 10-та гестационна гестационна седмица
  2. Да заявите избрания от вас пакет Пренатест* чрез нашата ОНЛАЙН форма за записания ТУК (линк към https://prenatest.bg/porachai-online/)
  3. Да заплатите ОНЛАЙН – по банков път, чрез дебитна/кредитна карта или през PayPal

И това е! 😊 Жените, изпълнили всички условия, ще получат специален ваучер с индивидуален ПРОМОКОД, който ще им позволи да използват пълната версия на приложенията Feia. От това по-хубаво – здраве му кажете!

*Наградите се отнасят до всички пакети на Пренатест – Пренатест Смарт, Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт +, Пренатест Премиум, Пренатест Премиум +

Ето и трите ключови категории, в мобилните приложения на Feia, които ще ви бъдат много полезни в етапите на бременността и отглеждането на вашето дете:

Feia Бременност осигурява достъп до незаменимо количество статии и „инструменти“ за проследяване на всеки етап от бременността. Тук ще откриете съвети от експерти, здравословни препоръки, важни новини, както и списък със задачи, които не трябва да пропускате. На разположение на всяка майка са и невероятни функционалности като Упражнения на Кегел, Йога за бременнни, Крачкомер, Брояч на ританията, Брояч на контракциите, Органайзер за предстоящи консултации, Моцарт за бебчета (Ехаааа!), Списък с бебешки имена и много други.

Feia Захранване застава плътно до майките в този толкова важен момент от отглеждането на всяко дете. Преминаването от мляко към друг вид храна е предизвикателство за родителите и изисква търпение и знания. Неправилното захранване може да отключи бъдещи проблеми като гастрит, колит, запек, алергии и други. Приложение FEIA Захранване събира на едно място 100 вкусни, питателни и лесни за приготвяне рецепти, създадени от лекари и детски диетолози. Вкусната и полезната храна не е кауза пердута. И всяко дете заслужава да я опознае!

Feia Детско развитие проследява най-важните моменти от развитието на детето през първите 5 години от живота му. Приложението е разработено в тясно сътрудничество с екип лекари, психолози и педагози, за да въведе родителите в света на ранното детско развитие. Приложението е практичен наръчник, чрез който ще си осигурите спокойно родителство и ще се ориентирате без проблем в огромния лабиринт от настъпващите промени у малчуганите.

А за да сте напълно спокойни, че всичко е наред с бебчето ви се доверете на Пренатест. Той е първият и най-доказаният пренатален тест в България и Европа, който с абсолютно точност установява дали детето ви ще се роди с генетична аномалия. Пренатест не крие НИКАКВИ РИСКОВЕ за майката и плода, тъй като е НЕИНВАНВАЗИВЕН и изисква единствено взимането на венозна кръв от бременната жена. Приложим е още от 9-а гестационна седмица, а анализите се извършват в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия (лидер в пренаталните изследвания на Стария континент). Подарете си нужното спокойствие още днес! Спокойната бременност започва със спокойната майка!