На 01.11.2016 г. Пренатест България откри своя нов офис в град Пловдив.

Адресът на представителството е: гр. Пловдив; ул. Карловска 1. Телефон за връзка: 032/33-03-95.

Там ще ви очакват нашите представители, с които можете да направите консултация, да отправите вашите запитвания и да получите необходимата информация и съдействие.

Вярваме, че по този начин ще направим стъпка към по-качествено обслужване. Връзката ни с пациентите ще бъде по-ефективна и ще можем да бъдем още по-полезни за нашите партньори.

В новия ни офис ще може да получите информация и за другите услуги, които предлага ГПСМП НМ Дженомикс в сферата на пренаталната грижа, персонализираната онкология и кардиология.

Вече над 3 години екипът на Пренатест посвещава усилията си да направи качествената пренаталната грижа от световно ниво по-достъпна и за българските семейства. Все повече пациенти от различни крайща на страната ни се доверяват и се възползват от възможностите, които услугата Пренатест предлага.

Пренатест се превърна в предпочитан метод за изследване сред бременните дами за установяване на генетични аномалии при плода. Вследствие на появата на неинвазивния пренатален тест се отчита значително намаляване на извършените  инвазивни процедури като амниоцентеза и хорионна биопсия.  Съвременният ДНК тест позволява да бъде извършен още в началото на 9-ата седмица на бременността и с точност да се установи дали плодът е засегнат от синдром на Даун, синдром на Патау, синдром на Едуардс и някои  дефектите, свързани с половите хромозоми.

От 1-ви октомври Пренатест се предлага единствено във вариант Експрес (резултатите се получават за период от 5 до 7 работни дни), като същевременно бяха запазени настоящите по-ниски-цени на теста. За допълнителна информация посетете продуктовата ни страница.

Очакваме ви!