Адресът на представителството е: гр. Варна; ул. Св. Ирина 20. Телефон за връзка: 0888 024 635.

Там ще ви очакват нашите представители, с които можете да направите консултация, да отправите вашите запитвания и да получите необходимата информация и съдействие.

Вярваме, че по този начин ще направим стъпка към по-качествено обслужване. Връзката ни с пациентите ще бъде по-ефективна и ще можем да бъдем още по-полезни за нашите партньори.

В новия ни офис ще може да получите информация и за другите услуги, които предлага ГПСМП НМ Дженомикс в сферата на пренаталната грижа, персонализираната онкология и кардиология.

Вече над 5 години екипът на Пренатест посвещава усилията си да направи качествената пренаталната грижа от световно ниво по-достъпна и за българските семейства. Все повече пациенти от различни крайща на страната ни се доверяват и се възползват от възможностите, които услугата Пренатест предлага, като тази година пациентите ни достигнаха до 2000.

Пренатест се превърна в предпочитан метод за изследване сред бременните дами за установяване на генетични аномалии при плода. Вследствие на появата на неинвазивния пренатален тест се отчита значително намаляване на извършените  инвазивни процедури като амниоцентеза и хорионна биопсия.  Съвременният ДНК тест позволява да бъде извършен още в началото на 9-ата седмица на бременността и с точност да се установи дали плодът е засегнат от синдром на Даун, синдром на Патау, синдром на Едуардс и някои  дефектите, свързани с половите хромозоми.
Припомняме Ви, че от oт месец януари 2017г. „Пренатест 1” при едноплодна бременност (изследва за наличие на синдром на Даун при плода) вече е на значително по-достъпна цена ot 799 лв., като високата точност на изследването и кратките срокове за получаване на резултатите се запазят. За допълнителна информация посетете продуктовата ни страница.