ВНИМАНИЕ: Tази кампания е изтекла.

Децата носят мигове на несравнимо щастие за всеки родител. Радваме се на тяхната първа усмивка, първа стъпка, на първите думи. Но посрещайки ги в нашия свят, ние поемаме и голяма отговорност – да се грижим за тях, да им осигурим безгрижно детство, сигурна среда и да им дадем възможност да се развиват и да станат пълноценни членове на нашето общество.

Още преди появата на Вашето дете, PrenaTest е до Вас, за да Ви осигури повече сигурност и спокойствие през Вашата бременност. Ние и нашите партньори от Застрахователна компания „Уника Живот“ споделяме виждането, че децата са нашето най-голямо богатство и нашето бъдеще. По случай Международния ден на децата, 1 юни, ние Ви предлагаме при записване за PrenaTest или PrenaTest Express и сключване на Детска спестовна застраховка „УНИКА Генерация” да поемем годишната премия за първите две години от застрахователния период.

Избирайки Детска застраховка „УНИКА Генерация” Вие разполагате с възможността да:

  • да планирате спокойно и дългосрочно бъдещето на Вашето дете
  • да осигурите на детето си добро образование за успешна реализация
  • да натрупвате средства, които да му предоставите при необходимост, за продължаване на образованието или в първите стъпки от самостоятелния му живот

Предложението важи за всички пациенти зaписали се и направили PrenaTest до края на 2014 г.

Нека заедно дадем по-добър старт в живота на нашите деца!