С радост съобщаваме на нашите настоящи и бъдещи пациенти, че нашите партньори от Застрахователна компания УНИКА ни гласуваха доверие и вече включват в здравноосигурителния си пакет „Бременност и раждане“ медицинската услуга „Неинванзивен генетичен пренатален тест“. Чрез своето сътрудничество се надяваме да улесним родителите в стремежа им да дадат най-добрия старт в живота на своите деца и да планират спокойно и дългосрочно бъдещето им.

Благодарение на това партньорство, клиентите на двете компании ще се възползват от преференциални условия. Пациентите на НМ Дженомикс, които закупят пакета на УНИКА “Бременност и раждане”, ще получат 10% отстъпка при сключване на здравна застраховка, а всички клиенти на УНИКА, закупили пакет „Бременност и раждане“, получават 10% отстъпка от цената на Пренатест.

Едновременно с това, всички наши пациенти, записали се и направили PrenaTest или PrenaTest Express от 1 юни до края на 2014 г., имат възможност да сключат детска застраховка „УНИКА Генерация“ при преференциални условия – НМ Дженомикс и УНИКА поемат годишната премия за първите две години от застрахователния период.

Съвместните усилия на НМ Дженомикс и УНИКА са насочени към предоставяне на здравни продукти и услуги с най-високо качество. PrenaTest е единственият генетичен кръвен тест в Европа за неинвазивно диагностициране на Синдром на Даун, Синдром на Патау и Синдром на Едуардс, който успешно покрива стандартите на Европейския съюз за качество на използвания метод за анализ.