НМ Дженомикс стартира своето партньорство с МЦ Гален и Д-р Иван Иванов в Стара Загора. Съвместните ни усилия са насочени към мисията ни да прилагаме най-високите стандарти в генетичните изследвания и въвеждането на най-новите медицински технологии и услуги в интерес на бъдещите майки.

Всички пациенти на МЦ Гален вече имат възможност и достъп до най-модерните молекулярно-генетични изследвания, между които:

  • Пренатест – първият неинвазивен пренатален тест в България за установяване на най-честите хромозомни аномалии при плода, на който се довериха хиляди български семейства;
  • Джийн Сейф (GeneSafe) – изследва още по-широк спектър от генетични аномалии при плода, които не са включени при стандартните скринингови изследвания. При изследваните състояния се отчита и възрастта на бащата като рисков фактор, а не само тази на майката;
  • Бейбинекст (BabyNext) – неонатален скринингов тест за новородени, който открива до 222 унаследими заболявания. Те могат да се проявят скоро след раждането или по-късно в детството, някои от които са изключително тежки. Често родителите могат да са носители на дефектен ген, свързан с определено заболяване, но да не подозират. Предавайки го на детето си обаче те рискуват то да развие заболяване.

Партньорството на Пренатест (НМ Дженомикс) с д-р Иван Иванов и МЦ Гален е част от мисията ни да направим провеждането на изследванията лесно, бързо и достъпно във възможно най-много точки на страната в името на удобството и спокойствието на бъдещите майки.

В МЦ Гален можете да получите цялостна консултация и последващо обслужване за всеки от предлаганите пакети Пренатест – Смарт, Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс и за още много други изследвания предлагани от НМ Дженомикс.

Попитайте за Пренатест в МЦ Гален и при д-р Иван Иванов, Център по женско здраве и майчино-фетална медицина.