Защото онлайн е по-бързо и по-лесно!

Защото времето е най-ценния ресурс!

Защото работещите майки имат забързано ежедневие!

За да отговорим на най-високите очаквания на своите пациенти за бързина и удобство, пакетите Пренатест Смарт и Стандарт, вече ще се заявяват изцяло ОНЛАЙН.

Така бъдещите родители могат да заявят и заплатят изследването по-лесно от всякога и да спестят време и усилия.

Какви са предимствата на директния подход?

С пакетите на Пренатест получавате пряк достъп до най-доказалия се ДНК анализ на плода без посредници.

Поръчвате онлайн бързо и лесно, получавате категоричен резултат в срок от 3 до 7 работни дни и можете да разчитате на генетична консултация, която ви помага в интерпретацията на резултатите.

С Пренатест получавате гаранция за качество и сигурни резултати.

Не на последно място имате удобството да плащате от разстояние и да печелите отстъпки и награди.

За да използвате по-пълноценно свободното си време с децата и любимите си хора!

По време на бременността самочувствието, увереността и усещането за правилен избор са ключови за психично-емоционалното и физическото ви здраве. Стъпките към по-голямото спокойствие и радост в този важен и желан период са добрата подготовка и правилно планираните действия и подборът на надеждни източници на информация.

Най-предпочитаните пренатални пакети на Пренатест – Смарт и Стандарт

Пренатест се е доказало във времето като най-предпочитаното пренатално изследване за откриване на ДНК аномалии като синдром на Даун, Едуардс, Патау . Чрез него може още в 9 г.с да разберете пола на бебето.

Пренатест се препоръчва за всички бременни майки в периода 9 – 20 гестационна седмица и е с точност 99.8 %, което го прави много по-надежден от биохимичния скрининг.

Защо да изберем Пренатест Смарт и Стандарт?

Пакет Смарт е нашият бестселър и е препоръчителен за всички бременни, защото дава точна и надеждна информация за наличие на Синдром на Даун при бебето. А това е най-често срещатаната генетична аномалия при плода. Поради специфичността на сидрома, може да бъде пропусната при фетална морфология.

Пакет Стандарт е с разширен обхват и е подходящ както при едноплодна, така и при двуплодна бременност като обхваща Синдром на Даун, Синдром на Едуардс и Синдром на Патау .

Направете уверена крачка напред с пакетите Пренатест!

Поръчайте своя Пренатест Смарт или Стандарт онлайн от официалния представител – Пренатeст България.