Ето, че настъпи време и за първия летен празник – Гергьовден! Този ден от години бива отбелязван в чест на Св. Георги Победоносец.
Най-популярната традиция е да се подготви домашна агнешка супа, но знаете ли поверието, че който иска здраве, трябва да се протъркаля в Гергьовската роса?

По всички Български региони се пазят различни традиции, но една присъства във всеки дом – да прекараме повече време в любов към семейството.

Какъв по-хубав повод, ние от Пренатест, да зарадваме всички с ОТСТЪПКИ? *Георги, Гергана, Георгина, Галя, Гинка, Ганка, Генчо, Гео, Гиргин, Гиргина и всички останали, които НЕ празнуват днес.

На 6, 7 и 8 май може да закупите Разширен пакет Пренатест с 16% отстъпка.

За да се възползвате от отстъпката, следвайте стъпките:

  • Разгледайте нашия сайт и изберете един от Разширените ни пакети – Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт Плюс, Пренатест Премиум или Пренатест Премиум Плюс
  • Заявете и платете желания от вас пакет чрез нашата ОНЛАЙН форма за записвания ТУК: https://prenatest.bg/porachai-online/

 

Какви състояния установява?

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс), някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). С Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс може да се извърши и пълен хромозомен анализ за тризомии и монозомии, Към тези пакети вече е включен и анализ за структурни хромозомни аномалии.

С максимално разширените ни пакети бъдещите майки имат възможността да получат още по-подробна и навременна информация, относно здравето на плода, изследвайки го за много по-широк спектър от генетични аномалии, сред които са синдромът на Прадер-Вили, синдром на Ангелман, синдром на Кри дю ша, синдром на Волф-Хиршхорн и много други. като предлага и

Единствено чрез кръвна проба от майката, Пренатест установява дали детето ви ще се роди здраво. Точността на теста е 99.8%!

Възползвайте се от възможността да прекарате бременността си в спокойствие и възможно най – много положителни емоции. Пренатест пожелава на Вас и Вашето семейство весел празник и лека бременност!

*Промоционалната кампания не се отнася до Пренатест Смарт и не се комбинира с други намаления!