Денят на влюбените бързо наближава и е време да започнете да мислите за начини как да го отпразнувате!

Някои хора обичат да празнуват 14 февруари с големи жестове като романтична вечеря, размяна на подаръци или писане на сърдечни картички. Други предпочитат да полагат специални усилия по по-незабележими начини през цялата година.

Това, което не можем да отречем е, че денят на влюбените създава атмосфера на привързаност, дълбочина и емоция, която не може да бъде сравнена с материалните притежания.

Какво може да бъде по-значимо от едно любовно писмо на Свети Валентин? Бихме казали всеотдайността и грижата към любимия човек. А за тези от вас, които са чули прекрасната новина, че чакат бебенце и знаят, че на следващия 14-ти Февруари вече няма да са двама, това чувство за загриженост става все по-голямо. В този момент сигурността за здравето на бебето, създаването на спокойствие и хармония в дома изместват на заден план всички писма и плюшени мечета.

Затова ние от Пренатест искаме да Ви поднесем подарък като Ви дадем от

07 февруари до 28 февруари 10% отстъпка за пакет Пренатест СМАРТ и 15% отстъпка за РАЗШИРЕНИТЕ пакети на Пренатест (Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт Плюс, Пренатест Премиум, Пренатест Премиум Плюс)!

Възползвайте се от промоционалните цени през целия любовен месец!

Кампанията е валидна за всички, които са заявили своя тест ОНЛАЙН!

Разгледайте различните пакети, които изследването предлага и направете своя избор за спокойствие и сигурност. Не се бавете и своя тест заявете ТУК – https://prenatest.bg/porachai-online/

Какви състояния установява?

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс), някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). Вече бъдещите майки имат възможността да получат още по-подробна и навременна информация, относно здравето на плода, изследвайки го за много по-широк спектър от генетични аномалии, сред които са синдромът на Прадер-Вили, синдром на Ангелман, синдром на Кри дю ша, синдром на Волф-Хиршхорн и много други. До момента Пренатест изследваше за най-честите бройни хромозомни аномалии – синдромите Даун, Едуардс, Патау и дефекти, свързани с полови хромозоми, като предлага и възможност за извършване на пълен хромозомен анализ за тризомии и монозомии, който изследва броя на всички хромозоми (46 на брой, обединени в 23 двойки). Сега към Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс са включен и анализ за структурни хромозомни аномалии.

В България вече хиляди семейства се довериха на Пренатест!

Много бъдещи семейства се насочват към Пренатест по една проста човешка причина: „Искаме да сме сигурни!“, защото нищо не струва колкото спокойствието, особено когато предстоят месеци в очакване на най-важното събитие в живота.“

Какво ни отличава?

Пренатест е разработен в Германия и е първият в Европа и в България неинвазивен пренатален тест. Отговаря на най-високи европейски стандарти за качество и има точност 99.8%. Може да се прилага още от 9 г.с. и е абсолютно безопасен, както за бебето, така и за майката, защото е неинвазивен. За извършване на анализа е необходима само венозна кръв от майката.

Пренатест България се грижи за нашето удобство – предоставяме покритие в цялата страна.

Покажете любовта като си подарите спокойствие в дома!

Обичайте се!