Вземете 14% отстъпка от Пренатест в периода 4-ти – 6-ти Декември!

Започват Декемврийските отстъпки за бъдещите мами, които искат да са информирани за здравето на своете бебе.

Пренатест със специално предложение по повод един от най-обичаните празниците през декември – Никулден.

В периода между 4-ти и 6-ти декември за всеки заявен пакет Пренатест Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс ползвате специална отстъпка от 14% от цената на избрания пакет, за да отбележим заедно празника на всички с имената Никола, Николай, Никол, Николина, Нено, Нина и не само.

Пренатест Премиум  Плюс 1999 лв. 1719 лв.

Включва – Пълен Хромозомен анализ за монозомии и тризомии + дефекти свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и пола на бебето.

Пренатест Премиум 1560 лв. 1341 лв.

Включва – Синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Пата и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и пола на бебето.

Пренатест Стандарт Плюс 1799 лв. 1547 лв.

Включва – Тризомии и Монозомии на всички автозомни хромозоми (от 1-ва до 22-ра) и пола на бебeто.

Пренатест Стандарт 1360 лв. 1169 лв.

Включва – синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Патау и пола на бебето.

Направете своята заявка ОНЛАЙН – https://prenatest.bg/porachai-online/ с ПРОМОКОД NIKULDEN

За големия християнски празник си подарете спокойствие по време на бременността с Пренатест – първият и най-доказан в Европа и България.

Пренатест е с точност 99.8% и е напълно безопасен за майката и бебето. За целите на анализа е необходима само кръвна проба от бременната жена, от която се изолира ДНК на плода и се изследва.

Тестът се извършва в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия. С Пренатест може да научите още от най-ранна гестационна седмица (9-та) пола на бебето.

*Кампанията не важи за Пренатест Смарт и не се комбинира с други отстъпки и промоции.

Пренатест е надежден при изследване на широк спектър генетични аномалии от най-честите като Синдром на Даун, Едуардс, Патау, както и дефекти на полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) до пълен хромозомен анализ.

Има само един Пренатест и той се предлага от НМ Дженомикс.

Повече информация за пакетите на Пренатест – за тяхното покритие и официалните цени можете да получите ТУК.

Отстъпката от 14% е приложима и за всички останали тестове от портфолиото на сайта на Пренатест. Можете да направите своето запитване или заявка ТУК

*Предложението е валидно за периода 4-6 -12-2020 г. включително и се отнася за следните пакети на изследването: Пренатест – Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс. Не се отнася за пакет Пренатест Смарт. Не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности за съответния период.