Защото „Заедно посрещаме Радостта“

Скъпи приятели, бременността е едно от най-магичните неща в живота – период, изпълнен с надежда, очакване и трепетна подготовка за най-невероятното нещо в живота – появата на малкото човече. Първата среща с децата ни е неповторима, неизразима и необяснима. Тя е най-възвишеното и най-възхитителното нещо в живота на всеки родител и не може да бъде сравнена с нищо друго. Преди да се случи тя обаче всяка бременна жена има за задача да „подслони“ и да износи детенцето си за период от 9 месеца, през които могат да се случат безброй неща.  

Години наред Пренатест е до Вас в този най-съкровен, най-личен и най-изключителен период, за да бъдете Вие спокойни и сигурни. Да знаеш, че всичко с бъдещото ти дете е наред е БЕЗЦЕННО и превръща бременността в едно още по-невероятно и още по-приятно изживяване. Благодарим Ви за доверието още веднъж! И тъй като Вашите истории с щастлив край са нашата най-голяма награда, решихме да ги съберем в една колекция от спомени.

Ако вече сте били наши клиенти, останали сте доволни и искате да ни разкажете своята история с щастлив край, сега може да го направите, КАТО ПЕЧЕЛИТЕ НАГРАДИ!

Включете се в конкурса „Моята PrenaTest история“ и може да спечелите:

» Най-всеобхватният скринингов тест за новородени в България –BabyNEXT*

(*Изследването дава изчерпателна информация за здравословното състояние на детето още от първия ден на живота му и открива сериозни, но предотвратими генетични заболявания)

или

» NUK Стартов сет стъклени шишета „Nature Sense“

Организатор на конкурса „Моята PrenaTest история“, наричан за краткост по-долу "Конкурс", е НМ Дженомикс със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Бачо Киро №47 

Участниците в Конкурса са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила:

  1. Конкурсът „Моята PrenaTest история“ се организира и провежда на територията на Република България. В него могат да участват физически лица, навършили 18 години, които са закупили и направили конкретен пакет Пренатест в последните четири календарни години. 
  2. Конкурсът ще се проведе от 21.07.2021 г. до 21.09.2021 г.

Участниците могат да изпращат своите истории от 21.07.2021 г. до 21.09.2021 г. на имейл адрес: info@prenatest.bg

  1. В Конкурса ще бъдат изтеглени двама победители. 

Определянето на двамата победители ще се осъществи на случаен принцип между 1 и 5 работни дни след приключването на Конкурса. 

Двама от участниците в Конкурса ще получат една от посочените по-долу награди:

1-ва награда  – Скринингов тест за новородени и малки деца "BabyNEXT"

2-ра награда – NUK Стартов сет стъклени шишета „Nature Sense“

  1. Ако определеното за победител лице откаже да получи наградата или не се съгласи Организаторът да използва личната му история за целите на Конкурса, ще се счита, че не желае да получи наградата. В този случай Организаторът е свободен от каквито и да е задължения по отношение на награденото лице. 

Същевременно Организаторът си запазва правото да се разпорежда с наградата по свое усмотрение и ако прецени - да я преотстъпи на друг участник, спазил всички условия.

Печелившите участници ще бъдат уведомени по един от следните начини: на посочените от тях телефон и/или имейл адрес, както и във Facebook страницата на PrenaTest България. 

  1. С участието си в Конкурса участниците декларират и се съгласяват, че предоставят личните си данни доброволно като необходимо условие за участие в инициативата и предоставят изричното си съгласие организаторите да обработват предоставените от тях лични данни за нуждите на Конкурса.

С участието си в Конкурса участниците изрично се съгласяват техните имена, снимки и истории да станат публични и да бъдат използвани в печатни материали, разпространявани в социалните канали на Пренатест и NUK, както и да бъдат споделени за неограничен период от време на сайта на PrenaTest – www.prenatest.bg. В противен случай Организаторът си запазва правото да не им предостави спечелената награда. 

  1. Организаторът на конкурса си запазва правото да не приеме участието на участник в конкурса, в случай че действията на участника нарушават разпоредбите на настоящите правила, създават отрицателен имидж на Организатора или разпространяват обидно съдържание, език на омразата или фалшиви новини по адрес на Организатора или други  юридически или физически лица. 
  2. Организаторът на конкурса си запазва правото да прекратява и спира Конкурса, също така да променя неговите условия без предупреждение и конкретна причина, включително, без ограничение, ако реши, че Конкурса не може да се проведе по план и в случай на форсмажорни обстоятелства, включително бъг в системата, подправяне или неразрешена намеса, техническа недостатъчност или друга причина извън контрола на Организатора, която може да засегне администрацията, сигурността, справедливостта и честността на конкурса.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

  1. Всеки участник трябва да има навършени 18 години към датата на започване на Конкурса. Всеки участник трябва да е да е бил пряк клиент на Пренатест - да е заявил и направил определен пакет Пренатест в последните 48 календарни месеца.
  2. За участие в конкурса е необходимо участникът:
  • Да изпрати своята лична PrenaTest история на имейл: info@prenatest.bg

Под Вашата лична PrenaTest история имаме предвид информация за това защо избрахте да направите Пренатест, как премина процесът на пробовземане, какви бяха емоциите след получаването на добрата новина (че бебчето НЕ е носител на генетичен дефект) и как продължи бременността ви след това. Разкажете ни всичко, което свързвате с този незабравим период, както и защо помощта на Пренатест бе важна за Вас.

Ако се затруднявате в оформянето на своята история, може просто да отговорите на следните въпроси: 

Какви бяха първите емоции, които изпитахте при вида на двете чертички? 

Защо решихте да направите Пренатест - имаше ли конкретни медицински показания? Защо решихте да се доверите именно на Пренатест - първият и най-точният неинвазивен пренатален тест в Европа и България, чийто анализ се извършва в лаборатория Лайфкодекс (Констанц, Германия)

Как се почувствахте, когато разбрахте, че бебчето/бебоците, което/които очаквате НЕ са носители на генетичен дефект? Как премина бременността след новините от Пренатест?

Как се промени животът на теб и половинката ти след раждането? Какво бихте посъветвали бъдещите майки, които в този момент са обезпокоени дали всичко с детенцето им е наред и се чудят какво изследване да направят?

  • Да изпрати най-малко 3 фотографии на своето семейство, с които да ги представим като герои на Пренатест. 
  • Да изпрати своите данни за контакт - три имена, възраст, постоянна или временна адресна регистрация, телефон за връзка и информация за това кога е бил клиент на Пренатест. 

УСПЕХ! Очакваме Вашите прекрасни истории и стискаме палци на всички!

Повече информация за наградите: 

BabyNEXT е иновативен скринингов тест, който още от първия месец на живот на Вашето бебе дава изчерпателна информация за неговото здраве. Той задминава по обхват и прецизност на резултатите стандартния скринингов тест за новородени в България, който се прави само за 3 метаболитни състояния.

BabyNEXT изследва до 220 гени за 222 състояния, които могат да останат скрити в първите години от живота на детето. Той открива сериозни, но предотвратими заболявания, и такива, за които е възможно да се предприемат клинични мерки. Към тях спадат: муковисцидоза, таласемия, сърповидноклетъчна анемия, вродена надбъбречна хиперплазия, поведенчески отклонения, забавяне в растежа, глухота, слепота и др. 

BabyNEXT включва и напълно безплатен фармакогенетичен анализ, който показва как организмът на детето ще „откликне“ към 30 медикамента, прилагани в практиката. Това позволява на педиатрите да бъдат проактивни в грижите за здравето на детето и да имат едно наум при предписването на конкретни лекарствени продукти. 

С BabyNEXT родителите инвестират в бъдещето на своето дете и получават прецизна информация за неговото здравословно състояния, която е валидна до живот!

NUK Стартов сет стъклени шишета „Nature Sense“ перфектният подарък за всяка грижовна майка и нейното бебе. 

Комплектът се състои от: 

NUK NATURE SENSE СЕТ стъклени шишета + бибeрон залъгалка силикон

Nature Sense Шише стъклeно 240мл със силиконов биберон за хранене 0+  М 2бр.

Nature Sense Шише стъклено 120мл със силиконов биберон за хранене 0+ S /подходящ за вода/ -1бр.

Биберон за храна силикон 0+ M -1бр и 0-6 S-1бр.

NUK бибeрон залъгалка силикон 0-6м. GENIUS + капаче -1бр.

Производител МАПА Германия

Световноизвестна марка NUK има повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всеки етап от развитието на детето – от кърменето до самостоятелното забавление. Продуктите с марката NUK се базират както на десетки медицински познания и изследвания, така и на опита на безброй майки по целия свят. Това знание и този опит са превърнали NUK в предпочитана марка, символ на високо качество, иновативност и грижа за здравето и развитието на бебето. Така всеки продукт NUK превръща майчинството в най-прекрасното време от живота на жената.