Скъпи приятели,

В навечерието на най-красивите празници в годината ви напомняме, че по-безценно от здравето няма. Подаръците под елхата са желани, скъпи и прекрасни, но най-важно е семействата ни да са цели и близките ни да са до нас. Здравето на децата е нашият основен приоритет, затова държим  услугите за най-малките да бъдат без компромис в качеството.

А от какво се нуждаят най-вече бебчетата и малчуганите? Разбира се, от внимание. От време с мама и татко, прекарано в игри и семейни занимания. Време, което ще се превърне в скъпоценни спомени, носещи топлина за цял живот. Наред с това, децата имат нужда от правилната грижа. Затова до края на месеца Пренатест предлага изследването BabyNEXT на по-достъпни цени!

BabyNEXT е най-изчерпателният скрининг тест за новородени и малки деца в България. Открива над 200 метаболитни състояния и включва безплатен фармакогенетичен анализ за реакцията на детето към 30 медикамента. Информацията, която дава, е валидна до живот, и разкрива цялостното здравословно състояние на мъничето.

Единственото скрининг изследване за новородени в България, което установява огромен брой генетични заболявания, сега е с цели 30% по-достъпно! До 31.21.2021 г. може да закупите BabyNEXT на следните страхотни цени:

BabyNEXT Standart: 1600 лв. – 480 лв. = НОВА ЦЕНА 1120 лв.

BabyNEXT Premium: 1800 лв. – 540 лв. = НОВА ЦЕНА 1260 лв.

Резултатите от BabyNEXT представляват първият ЗДРАВЕН паспорт на вашето дете, валиден доживот! BabyNEXT скринира 220 гени за 222 генетични състояния, които НЕ могат да бъдат установени чрез рутинните прегледи, провеждани веднага след раждането. Тестът отрива метаболитни заболявания, мултисистемни заболявания, ендокринни заболявания, както и първични имунни дефицити.

Ако ваш близък или познат също иска да получи обстойна и прецизна информация за здравето на детето си, може да закупи BabyNEXT с 15% отстъпка. Не спирайте да мислите най-доброто на хората до вас. Подарете грижа и застраховайте детето си!

Пълна информация за BabyNEXT ще откриете ТУК.

Кампанията не се комбинира с други отстъпки и промо активности!

Децата са най-важното нещо в живота на всеки родител. И всеки един се стреми към едно – да им осигури най-прекрасното детство и най-светлото бъдеще.

До края на годината може да закупите изследването BabyNEXT на промоционална цена с 30% отстъпка. Погрижете се за безоблачното бъдеще на своето съкровище, като се информирате за неговото здравословно състояние колкото се може по-рано.

BabyNEXT е най-всеобхватният скрининг тест в България и като такъв открива скрити генетични заболявания при новорододени и малки деца с абсолютна точност. Изследва 220 гени и засича до 222 сериозни състояния, които могат да се окажат животозастрашаващи.

Ако искате да подарите тази възможност и на свой близък или познат, той може да закупи изследването на по-ниска, с цели 15%, цена! Възползвайте се до 31.12.2021 г. и не забравяйте – здравето е безценнаинвестиция!

Кампанията не се комбинира с други промоционални оферти и намаления!