НОВО! Пренатест Смарт вече на супер-достъпна цена от 550 лв.!

Отговорните майки избират Пренатест!

Първият неинвазивен пренатален тест в България и Европа вече е най-финансово достъпният пренатален тест за българските пациенти!
От месец Януари 2019 г. бъдещите пациенти на Пренатест ще ползват най-ниска цена, при най-високо качество!

Пренатест Смарт при едноплодна бременност (изследва за наличие на синдром на Даун при плода) вече е на цена от 550 лв., като високата точност на изследването и кратките срокове за получаване на резултатите ще се запазят.

Най-бърз, най-евтин, най-точен!

Пренатест Смарт дава категоричен резултат за наличие на Синдром на Даун при плода и се определя пола на бебето. Приложим е при едноплодна бременност и може да бъде направен от 9-та гестационна седмица на бременността. Пренатест е тестът, който ще ви даде спокойствие и сигурност за здравето на вашето бебе. Пренатест Смарт представлява най-достъпното финансово решение, като предоставя резултати в най-кратки срокове, гарантирайки  висока точност на резултата – 99.8%.

Прочетете още човешки истории за Пренатест тук

Пренатест е решение за бременните жени от всички рискови и възрастови групи.

Цените на пакетите Пренатест Стандарт и Пренатест Премиум продължава да са промоционално по-ниски до края на месец Март.

Пренатест Стандарт – 1779 лв.  1360 лв. 

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау

Пренатест Премиум  – 2099 лв.  1560 лв.

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау и най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми

Радваме се да споделим, че вече над 3000 български семейства ни се довериха, а в световен мащаб броят на обработените проби достига 150 000. Той е единственият неинвазивен пренатален тест, разработен в Германия от 2010 г., в пълно съответствие с най-високите стандарти за качество и европейската директива за ин витро диагностика.

Заявете Пренатест сега – https://prenatest.bg/porachai-online/