Февруари – този най-кратък месец от годината си е спечелил репутацията да бъде свързан с най-сърдечните любовни вълнения, както и с хубавото ароматно вино.

Ние от Пренатест знаем, че любовта и спокойствието в дома вървят ръка за ръка. Затова сме решили да ви направим изкусителната отстъпка от 300 лева от цената на теста Baby NEXT. Той ще ви даде спокойствие и няма да се притеснявате за здравето на вашето детенце.

Как да ползвате отстъпката си? Поръчайте своя тест с -300 лв. отстъпка до 28-ми февруари с промокод BabyNext23.

А знаете ли, че в България стандартният скрининг за новородени се прави само за три метаболитни заболявания, докато в други развити държави това въобще не е така.

С Baby Next може да изследвате до 220 гени за 222 заболявания.

За да се информирате за всички заболявания, може да разгледате подробната таблицата в страница Допълнителна информация за Baby NEXT.

За кого е подходящ тестът?

За кого е подходяю теста Baby Next

Тестът се препоръчва при раждането или след това, на всички бебета – за да се изключат метаболитни заболявания и дава спокойствието, което всички родители искат за своето бебе.

Като силно препоръчван е при:

  • За бебета и деца, при които се наблюдават най-честите симптоми на метаболитни заболявания – неврологични симптоми като забавяне в растежа, гърчове, летаргия, атаксия, поведенчески отклонения, глухота, слепота, както и в допълнение органомегалия (абнормално уголемени органи) и офтамологични нарушения;
  • Бебета и деца с фамилна обремененост за метаболитни заболявания;
  • Бебета и деца без фамилна обремененост за метаболитни заболявания, но със симптоми, наподобяващи специфични индикации за такова заболяване;

Ранният скрийнинг може да помогне на родители и педиатри да идентифицират различни заболявания навреме, така че лечението им да може да започне незабавно.

Напълно безопасен и с над 99% точност, Baby Next е неинванзивно изследване, ДНК материала за пробата се взема чрез натривка от вътрешната страна на бузката на бебето/детето, което е напълно безопасно.

* Изследването включва и фармакогенетичен анализ за над 30 медикамента.

 

Разгледайте различните пакети, които изследването предлага и направете своя избор за спокойствие и сигурност. Свържете се с нас или директно заявете своя Baby NEXT.

Любовта е във въздуха и в грижите, които полагаме към най-близките!